Dragi vlahuțiști, această revistă este pentru voi și ne-am bucura dacă ați parcurge tot ceea ce spiritul vlahuțist vă oferă! Suntem o gașcă de liceeni dornici să fie auziți, înțeleși și apreciați. Vrem să promovăm ceea ce este important pentru voi și semnificativ pentru colegiu. Printre aceste pagini veți găsi mici părți din sufletele frământate de gânduri ale elevilor, informații de actualitate, povești din liceu și din micul nostru univers. În plus, am pregătit un chestionar distractiv care să vă ajute să vă descoperiți pe voi înșivă.

Dacă nu știți la ce film să vă uitați cu prietenii la sfârșit de săptămână sau nu aveți idee cu ce carte să vă delectați, venim în sprijinul vostru cu propuneri și recenzii care sperăm să vă fie pe plac.

          Pentru a observa diferențele între generații, aducem în atenția voastră concluzii despre experiențele anilor de liceu ale absolvenților. Vă provocăm să faceți un salt în trecut pentru a  cunoaște schimbările care au avut loc de-a lungul vremii în ceea ce privește viața de licean.

          Pentru următorul număr, vă oferim șansa să vă arătați priceperea în ale scrisului, prin intermediul unui concurs pregătit special pentru voi și, de ce nu, să faceți parte din echipa noastră editorială ! Mai multe detalii despre concurs puteți găsi la ultima pagină!

  Cu sincere gânduri,

  redacția „Spirit vlahuțist”